Україна зможе розпочати масштабний контрнаступ у 2025 році – The Times

Читать на русском
Україна матиме можливість розпочати новий масштабний контрнаступ у наступному році через нерішучість путіна та те, що рф ігнорує проблеми на фронті.
Фото: Генштаб ЗСУ

Україна буде в змозі почати новий масштабний контрнаступ наступного року на тлі нерішучості диктатора путіна та ігнорування росією серйозних проблем на фронті.

Про це пише видання The Times.

Курщина входить у план перемоги України – ЗеленськийВолодимир Зеленський пояснив, чому Україна проводить операцію на Курщині, незважаючи на складну ситуацію на Донбасі.

Зазначають, що Москва з очевидним полегшенням сприйняла новини про те, що нещодавній візит президента Володимира Зеленського до США не приніс Україні значних успіхів. Зважаючи на це, російський диктатор продовжує сподіватися на затяжний конфлікт та перемогу у війні, не докладаючи зусиль та не приймаючи серйозних рішень.

Попри очікування, що 2024 рік надасть росії перевагу в боєприпасах і людських ресурсах, ситуація залишається неоднозначною. Проте, за словами українського офіцера, «головним є не те, що росія досягла, а те, що вона не досягла більше за цей рік».

У виданні додають, що диктатор путін не зробив достатньо, щоб гарантувати перемогу, але водночас уникнув прийняття серйозних рішень. Російська економіка тримається краще, ніж очікувалося, проте це не триватиме вічно. Також стає дедалі важче і дорожче залучати росіян до війни. У Москві новобранцям пропонують великі бонуси та зарплати, що в кілька разів перевищують середній дохід по країні, однак навіть ці заходи вже не дають очікуваних результатів.

На тлі нерішучості путіна Україна буде в змозі почати новий масштабний контрнаступ наступного року з новою технікою, яку вона отримує, і бригадами, які вона формує. Ймовірно, вона також отримає дозвіл на використання американських ракет ATACMS більшої дальності та британських ракет Storm Shadow проти військових цілей у росії, що серйозно змінить ситуацію на полі бою.

Нагадаємо, Силам оборони України вдалося зупинити наступ російських військ на території Курської області. Окупанти намагалися атакувати позиції ЗСУ з флангів, але їх зупинили.

Президент Зеленський зазначив, що два місяці операції українських військових у Курській області рф – це дуже важливий етап війни. За його словами, росіяни відчули, що таке війна у їхній країні, але потрібно тиснути на росію ще більше.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: