У росії заявили про масовану атаку безпілотників

У рф заявляють про масовану атаку безпілотників у ніч на 20 жовтня. У багатьох регіонах ППО працюють по нібито українських дронах. Чутно вибухи.

Про це повідомляють росЗМI.

У рф заявили, що дрони атакували щонайменше 7 областей. Йдеться про Липецьку, Тульську, Рязанську, Орловську, Іванівську, Курську та Калузьку області.

За словами мера Москви Сергія Собяніна, система ППО начебто відбила атаку безпілотника в Раменському міському окрузі, який летів у напрямку столиці столицi.

«Згідно з попередньою інформацією, на місці падіння уламків немає руйнувань і постраждалих. Фахівці екстрених служб працюють на місці події», – йдеться у повідомленні.

За словами губернатора Орловської областi Андрія Клочкова, російські ППО збили 11 безпілотників. Він стверджує, що постраждалих та пошкоджень немає.

Також під ударом начебто опинилась Липецька область. Губернатор області Ігор Артамонов повідомив про збиття БПЛА та падiння уламкiв на проїжджу частину в районі Сирського Рудника.

Губернатор Курської області Олексій Смірнов повідомив про роботу ППО у регiонi ввечері 19 жовтня. Там нiбито було збито 8 дронів.

Нагадаємо, у ніч на 19 жовтня в російському Брянську дрони атакували завод «Кремній ЕЛ», один із найбільших виробників мікроелектроніки в росії. Завод, зокрема, робить деталі для ракетних комплексів «Іскандер».

Також нещодавно в Брянській області рф дрони вдарили по складу боєприпасів, там сталася пожежа та детонація. Раніше у Воронезькій області росії через нічну атаку дронів сталася пожежа на заводі.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО