Росіяни будують новий склад боєприпасів під Новоросійськом – АТЕШ

Агенти партизанського руху «АТЕШ» виявили будівництво нового складу боєприпасів росіян під Новоросійськом.

Про це повідомив партизанський рух «АТЕШ» у Telegram-каналі.

Зазначають, що масштабні будівельні роботи проходять на базі навчального центру 7-ї десантно-штурмової дивізії ЗС рф під Новоросійськом. За даними агентів, російські військові будують закриті склади для боєприпасів, які мають на меті розосередити та захистити запаси від українських атак з використанням безпілотників та ракетних ударів.

За даними партизанів, будівництво відбувається на координатах 44.816164023302, 37.58887800894, а об'єкт охороняється російськими десантниками, а також представниками приватних військових компаній (ПВК), розміщених неподалік.

У регіоні також зафіксована наявність систем протиповітряної оборони С-400 і С-300, що забезпечують додатковий захист об'єкту.

Нагадаємо, нещодавно агенти партизанського руху «АТЕШ» провели диверсію на залізниці у Херсонській області. Їм вдалося знищити релейну шафу біля Новоолексіївки.

Також ранiше українські партизани провели розвідку автопарку Чорноморського флоту Збройних сил країни-агресора в окупованому Севастополі, у результаті чого виявлено бронетехніку та досліджено гаупвахту з «відмовниками».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО