Соратник Трампа Венс відмовився називати путіна ворогом та закликав до дипломатії з рф

Кандидат на пост віцепрезидента США Джей Ді Венс, який є соратником колишнього президента Дональда Трампа, відмовився називати російського диктатора володимира путіна ворогом. Крім того, Венс закликав до дипломатичних переговорів з рф.

Про це сенатор Венс заявив у інтерв'ю для NBC News.

«Я думаю, що він явно противник. Він конкурент. Я вважаю, що ми також повинні бути розумними щодо дипломатії. Просто тому, що хтось нам не подобається, це не означає, що ми не можемо час від часу вступати з ним у розмову», – сказав Венс у відповідь на питання NBC News про те, чи вважає вiн путіна союзником або ворогом.

Крім того, Венс наголосив, що для завершення війни в Україні необхідно буде вести переговори між Україною, росією та союзниками по НАТО в Європі.

«Я думаю, що важливо, якщо ми коли-небудь хочемо закінчити війну в Україні, на фундаментальному рівні, ми повинні будемо залучитися до якогось виду переговорів між Україною, росією та нашими союзниками по НАТО в Європі. І це просто необхідно», – додав Венс.

Нагадаємо, у вереснi головний соратник Дональда Трампа Джей Ді Венс розкритикував президента України Володимира Зеленського через день після його зустрічі з лідером республіканців.

Також Венс розповідав про потенційний план адміністрації Дональда Трампа щодо завершення війни в Україні. За його словами, план міг би містити створення «демілітаризованої зони» на території України.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО