На чолі КМДА Бондаренко роздав 20 обіцянок – «Слово і Діло»

Читать на русском

Проект «Слово і Діло» зафіксував 20 обіцянок голови Київської міської державної адміністрації Володимира Бондаренка за час його роботи на нинішній посаді.

При цьому 18 із 20 обіцянок Бондаренка станом на 22 квітня мають статус «у процесі», тобто згодом можуть виявитися як виконаними, так і проваленими, одна з них отримала статус «виконано», а ще одна - «не виконано».

Зокрема виконаною була обіцянка нинішнього голови КМДА щодо розміщення біженців із Криму, в той самий час обіцянку демонтувати 11 квітня сільськогосподарський ринок біля ЦВК йому виконати не вдалося.

З інших заяв Бондаренка звертають на себе увагу обіцянки про скорочення кількості своїх заступників, а також працівників апарату КМДА, відновлення в повному обсязі роботи «Київхліба», завершення реконструкції Поштової площі до кінця 2014 року, створення меморіалу на честь Небесної сотні.

Крім того, голова КМДА пообіцяв запровадити в Києві масштабну антикорупційну систему й вести боротьбу з незаконно встановленими МАФами. Також він заявив, що поверне Києву статус найзеленішої столиці Європи.

Нагадаємо, напередодні Бондаренко викликав на дебати народного депутата, лідера партії «УДАР» Віталія Кличка, позаяк обидва політики планують поборотися за крісло київського мера.

У березні Бондаренко визнав, що Київ знаходиться на межі дефолту.

Володимир Бондаренко був призначений головою КМДА 7 березня.

Загалом системою «Слово і Діло» зафіксовано 48 обіцянок Бондаренка, які він дав у якості голови КМДА й депутата Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: