Ляшко звільнив головного міліціонера Маріуполя з сепаратистського полону

Читать на русском

Народний депутат Верховної Ради, кандидат у президенти України, Олег Ляшко повідомив про звільнення з полону начальника Маріупольського міського управління МВС Донецької області Валерія Андрущука, викраденого під час проведення антитерористичної операції.

«Спільно вдалося звільнити з полону диверсантів нашого героя, начальника міста Маріуполя, істинного патріота Валерія Андрущука. Він живий, але в дуже важкому стані», - повідомив Олег Ляшко на своїй сторінці в мережі«Фейсбук», пише «Слово і Діло».

За даними нардепа, викрадений 9 травня (після пожежі в будівлі УВС) головний міліціонер Донеччини живий, проте у звільненого безліч тілесних травм - черепно-мозкова травма, переломи ребер, гематоми по всьому тілу.

Нагадаємо, раніше кандидат у президенти Олег Ляшко разом зі своєю командою взяв у полон і допитав кількох сепаратистів на сході України.

7 травня Донецька міськрада на чолі з мером Олександром Лук'янченко звернулася до депутатів Верховної Ради, де зажадала негайно зупинити антитерористичну операцію і почати переговори.

8 травня перший віце-прем'єр-міністр України Віталій Ярема повідомив про те, що АТО триватиме, незважаючи на бажання сходу України призупинити операцію. Раніше віце- прем'єр розповів про те, що міліція Донеччини частково перейшла на бік сепаратистів.

Рейтинг відповідальності Олега Ляшка становить 4 %. Серед невиконаних - обіцянка залишити Крим в Україні і ще 7 обіцянок. Ляшко також обіцяє не допустити громадянської війни, залишити Луганщину у складі України, і виконати ще 36 обіцянок.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: