Тижневий дайджест станом на 10 вересня 2012 року

Читать на русском

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 34-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади. Серед найголовніших постатей - Прем'єр-міністр Микола Азаров, народний депутат Валерій Борисов та кандидат в народні депутати від партії "УДАР" Валентин Наливайченко.

Прем'єр Микола Азаров в ході робочої поїздки на Харківщину відвідав ПАТ "Харківський тракторний завод" та запевнив, що найближчим часом підприємству повернуть ПДВ, а на продукцію буде забезпечено держзамовлення. Серед планів на 2013 рік - збільшення фінансування телеканалу "Культура" у 20 разів та побудова 6-ти дожимних станцій для активізації процесу видобутку вуглеводнів.

Народний депутат України Валерій Борисов не полишає наміру благоустроїти житловий масив Троєщина. Цього разу, зокрема,  відновленню підлягатиме Липова алея, де буде замінено освітлення, заасфальтовано доріжки, висаджено липи та встановлено огородження.

1 жовтня поточного року буде оприлюднено прізвища чиновників, що приймали або приймають участь у корупційних схемах. Як заявив кандидат в народні депутати від партії "УДАР" Валентин Наливайченко, такий список у майбутньому стане основою для  проведення серйозних розслідувань.

Протягом аналізованого періоду часу 24 обіцянки отримали статус "Виконано" та 26 - "Не виконано".

Як і обіцяв Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк, розпочався процес створення Земельного банку - 6 вересня було ухвалено відповідний закон. На відміну від колеги, Міністрові освіти і науки, молоді та спорту Дмитрові Табачнику не вдалося реалізувати заплановане, а саме запровадити у школах щоденні уроки фізкультури: їх кількість було збільшено лише до 3 годин на тиждень.

Станом на 10.09.2012 року в системі "Слово і діло" налічується 661 персона та 6342 обіцянки, з них 3366 у процесі, 1566 виконаних та 1410 невиконаних.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: