У ЗСУ заявили, що критична фаза війни з рф може наступити у найближчі місяці

Читать на русском
Наразі ворог кидає на фронт всю боєздатну техніку, яку має, аби випробувати виснажені й недостатньо забезпечені українські війська.
Укрінформ

У найближчі два місяці може наступити критична фаза війни проти російських окупантів. На момент очікування допомоги від Сполучених Штатів Америки країна-агресор кидає на поле бою всю боєздатну техніку.

Про це командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Павлюк повідомив в інтерв'ю The Economist.

Новий наступ російської армії: що відомо про терміни та цілі окупантівРосійська армія готує новий наступ наприкінці весни – початку літа. Що про це відомо – на інфографіці.

Згідно зі словами командувача Сухопутних військ, наразі ворог кидає на фронт всю боєздатну техніку, яку має, аби випробувати виснажені й недостатньо забезпечені українські війська.

«Росія знає, що якщо ми отримаємо достатньо зброї протягом місяця або двох, ситуація може обернутися проти них», - заявив Павлюк.

Як зазначив командувач, росія продовжить зосереджувати увагу на повній окупації Луганської й Донецької областей. Проте, як раніше з'ясували українські розвідники, окупанти незабаром посилять оборону, атакуючи північно-східні райони Харківської та Сумської областей.

«Росія перевіряє стабільність наших ліній, перш ніж вибрати найбільш слушний напрямок», - заявив генерал.

Нагадаємо, в Міноборони вже повідомили, що о 5-й ранку відбулася спроба прориву російськими військами лінії оборони ЗСУ під прикриттям бронетехніки в Харківській області. Там заявили, що атака ворога була відбита, але бої продовжуються.

При цьому, ЗМІ повідомили, що росія хоче відтіснити ЗСУ від кордону і створити буферну зону.

Також президент Зеленський підтвердив, що росіяни почали нову хвилю наступу на Харківщині.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: