На Миколаївщині внаслідок підриву на міні загинула дитина – МВС

Читать на русском
У Баштанському районі Миколаївської області загинув 14-річний хлопчик. Його 12-річного товариша травмовано.
Getty Images

В Миколаївській області у неділю, 15 жовтня, внаслідок підриву на міні загинув 14-річний хлопець, інша дитина важео травмована.

Про це керівник МВС Ігор Клименко повідомляє у Telegram.

Розмінування України: скільки вибухонебезпечних предметів знищується щомісяцяЗ початку великої війни сапери очистили від вибухонебезпечних предметів 875,4 квадратних кілометрів території України. Детальна статистика – на інфографіці.

«У Баштанському районі Миколаївської області загинув 14-річний хлопчик. Його 12-річного товариша травмовано. Діти гралися в полі за селом. Раніше на цій території велися активні бойові дії», - зазначив Клименко.

При цьому, керівник відоромства зазначив, що всього з початку повномасштабного вторгнення через підриви на вибухонебезпечних предметах загинуло 248 осіб, 525 – травмовано.

Нагадаємо, що через черговий російський обстріл постраждала дитина. Окупанти вдарили по селищу Кіндийка. Поранення дістала 11-річна дівчинка.

Також стало відомо, що сапери МВС вже обстежили понад 152 тисячі гектарів та виявили сотні тисяч вибухонебезпечних предметів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: