Окупанти посилили обстріли та авіанальоти на деокуповані села Луганщини

Читать на русском
Протягом останніх двох днів російські війска посилили обстріли і авіанальоти на деокуповані села у Луганській області.
Фото ілюстративнеwww.nta.ua

Російські війска посилили обстріли і авіанальоти на деокуповані села у Луганській області. Активізацію ворожих дій спостерігають останні два дні.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram.

За його словами, на Луганщині щодня фіксують пошкодження через дії окупантів. Втім останні два дні ворожа активність посилилася.

«За останні дні ворог посилив обстріли і авіанальоти на деокуповані села. Так, учора ним було відкрито вогонь по Невському та Білогорівці. А загалом за останні дні в Невському руйнації зазнали близько десяти домоволодінь. Майже щодня виявляємо додаткові пошкодження», – заявив голова ОВА.

Відомо, що вчора, 5 січня, росіяни здійснили атаку на Куп’янському напрямку. Повідомляють, що при організації штурмів противник застосовує все більше техніки, бо намагання просунутися уперед виключно піхотою ніякого результату йому не принесло.

Нагадаємо, в The Telegraph написали, що росіяни можуть планувати подальше посилення повітряних атак на ці вихідні. А в середині січня може розпочатися наземний наступ окупаційних військ.

Глава Харківської ОВА Олег Синєгубов відреагував на публікацію британського видання й заявив, що наразі ЗСУ не фіксують концентрації військових підрозділів ворога на кордоні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: