Атака на Миколаїв: пошкоджено близько 20 житлових будинків, є загиблий

Читать на русском
У Миколаєві через атаку шахедами та ракетами пошкоджено близько двох десятків житлових будинків. Відомо про одного загиблого.
Ілюстративне фотоСуспільне

У Миколаєві внаслідок атаки «шахедами» та ракетами пошкоджено близько 20 житлових будинків. Одна людина померла в лікарні від поранень.

Про це повідомляють керівник ОВА Віталій Кім та мер Микола Сенкевич.

«Вранці, 7 лютого, ворог атакував місто БпЛА типу «Shahed-136/131» та ракетами повітряного базування. Внаслідок влучань пошкоджено близько 20 житлових будинків. Одна людина постраждала, чоловікові надається необхідна медична допомога. На ділянці підземного газопроводу сталося займання», – повідомив Кім.

Крім того, на території інфраструктурного об'єкту пошкоджено технічну споруду, виникла пожежа.

Сенкевич пізніше повідомив, що поранений чоловік помер: «На жаль, чоловік, якого госпіталізували після обстрілу, помер у реанімації. У нього були важкі мінно-вибухова та черепно-мозкова травма».

Нагадаємо, вранці 7 лютого росія здійснила масовану ракетну атаку на Україну. Вибухи, крім Миколаєва, пролунали у Києві, Харкові, центральних та західних областях.

На Київ пізніше було здійснено повторну атаку. У кількох районах впали уламки збитих ракет, є перебої зі світлом і водою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: