У Миколаєві внаслідок атаки дронів пошкоджено десятки житлових будинків та підприємства

Читать на русском
У Миколаєві після нічної атаки пошкоджено понад 20 приватних та багатоповерхових житлових будинків, приватне та комунальне підприємство.
Сєнкевич Online

У Миколаєві внаслідок нічної атаки «шахедів» пошкоджено понад 20 приватних та багатоповерхових житлових будинків, приватне та комунальне підприємство. Обійшлося без постраждалих.

Деталі розповів мер Олександр Сєнкевич.

«Обстежуємо територію. Наразі відомо, що пошкоджень зазнали більше 20 житлових будинків - приватні та багатоповерхові, офісні приміщення, приватне підприємство. Маємо наслідки і на території комунального підприємства. На щастя, обійшлось без постраждалих», – написав він.

Керівник ОВА Віталій Кім уточнив, що в межах області було знищено три безпілотники типу Shahed 131/136.

Нагадаємо, всього вночі 8 лютого росія атакувала Україну 17 дронами-камікадзе. В Одесі внаслідок атаки також пошкоджено цивільну інфраструктуру.

Вчора росія запустила по Україні 64 безпілотники та ракети різних типів.

У Києві внаслідок падіння уламків ракети на житловий багатоповерховий будинок сталася пожежа у кількох квартирах, також горіло СТО. Загинули 4 особи та 40 постраждали.

У Харкові постраждали троє людей, у Миколаєві одна людина загинула. У Дрогобичі на Львівщині під удар потрапив промисловий об'єкт, постраждалих немає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: