Зеленський відреагував на російській ракетний удар по Дніпру

Читать на русском
Згідно зі словами Зеленського, кожен, хто залучений до російської агресії повинен відчувати реально, що агресія їм просто так не минеться.
фото: ДСНС

У вівторок, 2 квітня, окупанти завдали ракетного удару по Дніпру, пошкодивши коледж і дитячий садок. Країна-агресор отримуватиме все більш далекосяжні відповіді за подібні атаки.

Про це президент Володимир Зеленський заявив під час вечірнього звернення.

«Зараз у Дніпрі тривають рятувальні роботи після російського ракетного удару. Зокрема, пошкоджені будівлі коледжу, дитячого садочка. Всі служби на місці. Я дякую всім, хто реагує, хто виїжджає на місця ударів, щоб якнайшвидше надати людям поміч. Це найважливіше. Не менш важливо й те, що російські терористи отримують відповіді на їхні удари. Щоразу далекобійніші відповіді», - сказав глава держави.

Згідно зі словами Зеленського, кожен, хто залучений до російської агресії повинен відчувати реально, що агресія їм просто так не минеться.

«Зло повинне втрачати. І втрачатиме. І знову наголошую: ППО для України - це захист життя, це те, що має працювати, системи ППО, які є у світі, не можуть просто припадати пилом десь на базах, коли вони можуть урятувати тисячі життів від російського терору», - заявив президент.

Нагадаємо, росія завдала ракетного удару по Дніпру ввечері 2 квітня. Спочатку було відомо, що від обстрілу постраждали 5 людей. Також відомо, що внаслідок ракетної атаки пошкоджено один із навчальних закладів міста.

Згодом кількість постраждалих зросла до 18 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: