Росіяни обстріляли 15 населених пунктів Херсонщини за добу, є загиблі та поранені

Читать на русском
Окупанти поцілили у житлові квартали населених пунктів області, пошкоджено багатоповерхівку та 15 приватних будинків. Через російську агресію дві людини загинули, ще три - отримали поранення.
Ілюстративне фотоГлавком

Російські окупаційні війська вкотре обстріляли Херсонську область минулої доби, 6 квітня, внаслідок чого є загиблі та поранені серед цивільних.

Про це начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомляє у Telegram.

Як зазначається, через російську агресію дві людини загинули, ще три - отримали поранення.

«Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Благодатне, Інженерне, Білозерку, Кізомис, Станіслав, Токарівку, Інгулець, Садове, Михайлівку, Берислав, Шляхове, Ольгівку, Новоберислав та місто Херсон. Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, пошкоджено багатоповерхівку та 15 приватних будинків», – йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією ОВА, також були зафіксовані влучання в навчальний заклад, магазин, складське приміщення, ангар, господарські споруди та приватні автомобілі.

Нагадаємо, що протягом минулої доби, 6 квітня, внаслідок російських обстрілів загинуло 5 мирних жителів Донецької області.

Окрім цього, у суботу, 6 квітня, внаслідок атаки безпілотника на одне з підприємств Запоріжжя постраждав 54-річний чоловік, а також загинули троє цивільних людей у прифронтовому Гуляйполі.

Також у ніч на 7 квітня в Харкові внаслідок атаки ворожих дронів постраждали троє цивільних людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: