Російські війська поцілили у припортову інфраструктуру в Херсоні

Читать на русском
Минулої доби, 13 квітня, окупанти  поцілили в припортову інфраструктуру у Херсоні та житлову багатоповерхівку в області.
armyinform.com.ua

Минулої доби, 13 квітня, окупанти поцілили в припортову інфраструктуру у Херсоні та житлову багатоповерхівку в області.

Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram.

За його словами у суботу, 13 квітня, ворог обстрілював 17 населених пунктів на Херсонщині, а також Херсон. Військові поцілили у житлові квартали, зокрема пошкоджена багатоповерхівка та 17 приватних будинків. Були зафіксовані влучання у дошкільний навчальний заклад та припортову інфраструктуру.

Водночас начальник Херсонської МВА Роман Мрочко повідомив, що Херсонську громаду росіяни за минулу добу обстріляли десять разів.

«Херсонську міську територіальну громаду за минулу добу було обстріляно російськими окупаційними військами 10 разів. Ураження зафіксовані в Херсоні, Комишанах та Зимівнику», – додав він.

Внаслідок атак пошкоджені будівля навчального закладу, склад для зберігання зерна, багатоповерхівка та чотири приватні будинки. Один чоловік отримав поранення середнього ступеня тяжкості. Загалом унаслідок ворожих обстрілів Херсонщини п'ятеро людей зазнали травм.

Нагадаємо, вчора ввечері, 13 квітня, армія росії завдала ударів по селу Веселе Липецької громади Харківської області. Внаслідок атаки двоє людей загинули.

Загалом цієї ночі окупанти випустили керовані ракети та «шахеди». Сили ППО знищили 10 ударних дронів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: