На фронті загинув мер міста на Сумщині

Читать на русском
У боях з ворожими окупантами загинув міський голова Лебедина Сумської області Олександр Бакликов.
Фото Олександра Бакликова

На війні з російською армією загинув міський голова Лебедина Сумської області Олександр Бакликов. Він став на захист України у вересні 2022 року.

Про це повідомила колишній заступник Олександра Бакликова Олена Кірєєва, пише Суспільне.

На фронті загинув колишній народний депутат Олег БарнаЕкснардеп захищав Україну з перших днів повномасштабного вторгнення. За попередніми даними, він загинув 17 квітня – за день до свого 56-річчя.

Так, 13 вересня 2022 року у Facebook Бакликов написав, що приєднується до армії.

«Колишніх десантників не буває. І мені, здоровому, досвідченому десантнику, неймовірно боляче ховати наших дітей, які гинуть за Україну, за кожного з нас», - повідомив він і пішов до ЗСУ.

Олександр Бакликов народився у Лебедині. Працював токарем, учителем, був приватним підприємцем.

У 2015 році його обрали на посаду Лебединського міського голови. У 2020 році він вдруге переміг на виборах і продовжив роботу на посаді мера.

У вересні 2021 року депутати проголосували за дострокове припинення повноважень міського голови Лебедина, але у травні 2022 року суд поновив Олександра Бакликова на посаді.

Нагадаємо, на фронті загинув рекордсмен України, чемпіон світу та Європи з пауерліфтингу Олександр Білоконь. Також на війні проти рф помер поет Максим Кривцов.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: