У Миколаєві стався вибух під час перевантаження боєприпасів, загинули та поранені військові

Читать на русском
У Миколаєві під час перевантаження боєприпасів військовослужбовцями з одного автомобіля до іншого сталася детонація. Загинули двоє військових, ще кілька військових та рятувальників поранено.
Фото: ДБР

У Миколаєві вчора, 24 квітня, під час необережного перевантаження боєприпасів військовослужбовцями стався вибух. В результаті двоє військових загинули, ще кілька військових та рятувальників отримали поранення.

Про це повідомляє Держбюро розслідувань.

«За попередньою інформацією, 24 квітня 2024 року в Миколаєві на автомобільній парковці під час необережного перевантаження боєприпасів військовослужбовцями з одного автомобіля до іншого відбулась детонація. Внаслідок вибуху загинуло двоє бійців та ще двох поранено. Також зайнялися автомобілі, які були поряд з епіцентром вибуху», – повідомили у ДБР.

Пізніше під час ліквідації пожежі стався ще один вибух, через який постраждали п'ять рятувальників, які приїхали на виклик.

ДБР порушило кримінальне провадження за фактом порушень правил поводження зі зброєю (ч. 3 ст. 414 КК України).

Нагадаємо, 21 квітня у Голосіївському районі Києва здетонувала граната, загинув чоловік.

Раніше Служба безпеки завершила розслідування та передала до суду обвинувальний акт щодо депутата сільської ради на Закарпатті Сергія Батріна, який підірвав гранати під час засідання 15 грудня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: