У Києві вже відновили 70% енергообладнання, пошкодженого через атаки рф – КМДА

Читать на русском
У Києві продовжують відновлювати обладнання після атак рф. Фахівці відремонтували вже 70% того, що було вражено ракетами та дронами.
Фото: Харківобленерго

У Києві продовжують відновлювати обладнання після масованих атак росії на енергоінфраструктуру. Фахівці відремонтували вже 70% того, що було вражено ракетами та дронами.

Такими даними поділився заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час брифінгу 25 квітня.

Три масовані атаки росії: які об'єкти електрогенерації потрапили під ударНа інфографіці – які об'єкти електрогенерації в Україні було пошкоджено або знищено в ході трьох масованих атак росії.

За останньою інформацією, енергетики вже відновили понад 1000 одиниць обладнання. А в рамках підготовки до опалювального сезону планується повернути до системи ще більші обсяги втраченої енергопотужності.

«Також розпочинаються необхідні для підготовчого періоду гідравлічні випробування мереж. На жаль, цей процес супроводжується необхідністю припинити постачання гарячої води мережами на певний період. Але саме такі випробування дозволяють виявити аварійні ділянки трубопроводів і замінити їх», – заявив Пантелеєв.

Він додав, що незважаючи на регулярні атаки ворога на об'єкти енергетичної інфраструктури, попередній опалювальний сезон у столиці пройшов досить стабільно.

Нагадаємо, ЗМІ повідомляли, що росія змінила тактику атак на енергетичну інфраструктуру України. Тепер вона використовує високоточні ракети для знищення електростанцій у менш менш захищених районах, ніж Київ.

Нещодавно у ДТЕК назвали умову, за якої можуть запровадити графіки відключень світла у Києві.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: