Стало відомо, скільки людей досі перебувають у Вовчанську під масованими обстрілами

Читать на русском
За останню добу збільшилась кількість обстрілів прикордонних населених пунктів у Харківській області. У Вовчанську залишається до 500 осіб.
Ілюстративне фотоfacebook.com/police.kharkov

Наразі у місті Вовчанськ Харківської області під масованими обстрілами росіян досі перебувають до 500 осіб. Їх евакуюють.

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомляє у Telegram.

«Евакуація цивільного населення не припиняється. За нашими даними, у Вовчанську залишається до 500 осіб. Дані оновлюються», - зазначив голова ОВА.

За його словами, за останню добу збільшилась кількість обстрілів прикордонних населених пунктів у Харківській області.

Синєгубов повідомив, що в неділю надійшла інформація про двох постраждалих у Липцях та Вовчанську – жінка 46 років та чоловік 74 років.

Ці населені пункти, як і всі пункти північного прикордоння Харківщини практично цілодобово перебувають під ворожим вогнем.

Водночас, ДСНС повідомляє про загиблу жінку 1950 року народження у Вовчанську.

Нагадаємо, сьогодні вранці ворог продовжив завдавати ударів керованими авіабомбами по житловим кварталам Вовчанська на Харківщині. Під один з обстрілів потрапила одноповерхова житлова будівля. Є загибла та поранені.

11 травня у Вовчанській громаді Харківщини внаслідок обстрілів загинули двоє цивільних чоловіків, ще двох було поранено.

Інститут вивчення війни писав, що у Харківській області російські війська, ймовірно, намагаються швидко ізолювати простір бойових дій на схід від річки Сіверський Донець і захопити Вовчанськ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: