У Міноборони розповіли, скільки українців вже авторизувалися у застосунку Резерв+

Читать на русском
Станом на зараз 150 000 громадян вже успішно авторизувалися у застосунку Резерв+. Ще сотні тисяч запитів наразі перебувають у черзі.
ІлюстративнеФото: Варта 1

Станом на ранок суботи, 18 травня, після запуску додатка вже 150 000 громадян вже успішно авторизувалися у застосунку Резерв+.

Про це пресслжуба Міноборони повідомляє у Telegram.

Новий закон про мобілізацію набув чинності: що потрібно знатиЗакон про мобілізацію набув чинності 18 травня. Що змінилося для військовозобов'язаних, хто отримає відстрочку, які обмеження ввели для ухилянтів.

Згідно з даними оборонного відомства, ще сотні тисяч запитів наразі перебувають у черзі.

При цьому, у МОУ наголошують, що застосунок захищений від DDOS-атак та намагань ворога його зламати, тому функція авторизації може працювати не у всіх одночасно.

«Технічна команда працює 24/7, виправляє всі помилки та реагує на зауваження. Дякуємо, що показуєте приклад відповідальності! Та нагадуємо, що термін для оновлення даних – 60 днів, тож виконати обов’язок встигнуть всі», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з 18 травня працює мобільний додаток Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів. Він доступне для скачування на смартфонах через App Store і Google Play Market.

Раніше «Слово і діло» нагадало, що змінюється із сьогоднішнього дня з новим законом про мобілізацію.

Також у Міноборони відповіли, чи потрібно йти до ТЦК з правом відстрочки від призову.

Окрім цього, Зеленський підписав закон про підвищення штрафів за порушення військового обліку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: