Окупанти вдарили по селу на Луганщині під час роздачі гуманітарної допомоги

Читать на русском
Вдруге поспіль при спробі роздачі населенню гуманітарної допомоги росіяни почали бити по селу, заявив керівник ОВА.
Getty Images

Російські окупанти вдарили з артилерійських систем по деокупованому селу Невське на Луганщині під час роздачі населенню гуманітарної допомоги, обійшлося без жертв.

Про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомляє у Telegram.

«Невське піддалося обстрілам з артилерійських систем. Зафіксовані влучання російських снарядів по будівлях, що вже були пошкоджені чи зруйновані раніше… Маємо констатувати, що вдруге поспіль при спробі роздачі населенню гуманітарної допомоги росіяни почали бити по селу. Учора – без жертв», - написав очільник області.

Він зазначив, що у п'ятницю до Невського доставили чергову партію матеріалів для часткового відновлення пошкодженого житла, а ще – продукти харчування, медикаменти, господарчі товари.

Згідно зі словами Лисогора, під ворожий вогонь учора потрапили також селища Стельмахівка та Куземівка.

«На Куп’янському напрямку протягом доби відбулося шість бойових зіткнень. Зокрема на ділянці Коломийчиха – М’ясожарівка. На Сіверському напрямку в ході оборонних дій під час відбиття штурмів противника втрат позицій не допущено. Ситуація контрольована», - додав начальник Луганщини.

Нагадаємо, у Харкові кількість загиблих унаслідок удару авіабомбами у п'ятницю, 17 травня, зросла до чотирьох. Сьогодні в лікарні помер 33-річний поранений.

Також нагадаємо, у грудні 2023 року в Херсоні внаслідок обстрілів було знищено базу гуманітарної допомоги Товариства Червоного Хреста України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: