Окупанти мають частковий успіх на Куп'янському напрямку, ЗСУ вживають заходів – Генштаб

Читать на русском
Ситуація загострилася біля населеного пункту Іванівка Харківської області. Сили оборони зараз стабілізують ситуацію.
Генштаб ЗСУ

Російські війська здобули частковий успіх біля населеного пункту Іванівка Харківської області. Сили оборони зараз стабілізують ситуацію.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ вдень 24 травня.

Росія порушила роботу Starlink перед наступом у Харківській області – NYTРосія перед наступом у Харківській області порушила роботу терміналів Starlink. Ймовірно, це був перший масовий збій у роботі супутникового інтернету на лінії фронту.

Так, на Куп'янському напрямку від початку доби сталося десять бойових зіткнень. ЗСУ успішно відбили одну атаку російських загарбників у напрямку Дружелюбівки. У районах Петропавлівки, Іванівки, Стельмахівки, Невського та Дружелюбівки бої продовжуються.

«Поблизу Іванівки противник має частковий успіх. Силами оборони вживаються заходи щодо стабілізації обстановки», – йдеться у повідомленні.

Вчора окупанти втратили на Куп'янському напрямку 353 особи (з них 117 – вбитими) та 81 одиницю техніки. Також знищено бліндаж та п'ять складів боєприпасів.

Від початку доби на фронті сталося 37 бойових зіткнень.

Так, на Харківському напрямку росіяни тричі намагалися штурмувати позиції ЗСУ. Сили оборони відбили атаку у напрямку населеного пункту Липці. Тривають бойові дії у районах Глибокого та Вовчанська. Втрат позицій не допущено.

Нагадаємо, за даними військових, поки що не фіксується посилення армії рф на півночі Харківщини. За словами президента Володимира Зеленського, Україна має перспективи для контрнаступу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: