У Міноборони розповіли, скільки чоловіків та жінок оновили дані через «Резерв+»

Читать на русском
Свої військово-облікові дані онлайн оновили 1,4 мільйона українців, зокрема близько 190 тисяч жінок.
informator.ua

Через мобільний додаток «Резерв+» свої дані оновили 1 мільйон 371 тисяча українців, серед них близько 190 тисяч жінок.

Про це в ефірі телемарафону розповів представник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін.

Ухилення від мобілізації та порушення правил військового обліку: як штрафуватимутьНа інфографіці – які штрафи загрожують за порушення правил призову, а також за порушення правил мобілізації.

За його інформацією, дані оновили понад 18 тисяч громадян України, які мешкають за кордоном. Серед жінок свої дані оновили близько 190 тисяч.

Крім того, дані через «Резерв+» оновили 164 тисячі заброньованих громадян, 90 тисяч тих, хто має відстрочку, 153 тисячі призовників.

«Можемо спостерігати досить високу активність людей, які додатком «Резерв+» вже скористалися. Завантажень там ще більше. Можливо, люди очікують і згодом це зроблять. Такою є загальна картина», – додав Лазуткін.

Нагадаємо, свої дані оновили військовозобов'язані зі 124 країн світу. Серед країн-лідерів – Польща, Німеччина, Канада, Чехія, США, Велика Британія, Литва, Нідерланди та Словаччина.

Раніше у Міноборони повідомили, що у реєстрі «Оберіг» 710 тисяч українців без юридичних підстав мали статус «у розшуку». Що робити українцям зі статусом у розшуку, читайте тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: