Зеленський провів Ставку після повернення до Києва: які питання обговорили

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський, який провів серію закордонних візитів, повернувся до Києва та зібрав Ставку Верховного головнокомандувача.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський, який з початку минулого тижня перебував із візитами за кордоном, повернувся до Києва та провів Ставку Верховного головнокомандувача.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Які військові обіцянки Зеленський має виконати у 2024 роціОбіцянки Володимира Зеленського на 2024 рік – на інфографіці. Президент обіцяв зберегти всебічну підтримку від союзників та не йти на заморожений конфлікт.

Зеленський розповів, що на засіданні обговорювалася ситуація на фронті, комплектування бригад та протидія російським атакам на енергетичну інфраструктуру.

«Заслухав доповідь Головкома Олександра Сирського про ситуацію на основних напрямках. Були доповіді міністра оборони Рустема Умєрова, міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна: боротьба з російськими «орланами», «ланцетами» й іншими дронами та розвиток власних технологій БпЛА та РЕБ. Ми також визначили пріоритетні напрямки для розміщення очікуваних систем ППО», – повідомив президент.

Начальник Генштабу Анатолій Баргилевич, у свою чергу, доповів про те, як відбувається комплектування бойових підрозділів та резервів озброєнням та особовим складом.

«Голови Харківської, Сумської та Чернігівської військових адміністрацій – про подальше зведення фортифікацій, захист важливих об’єктів, зокрема генерації, та поточний стан забезпечення людей світлом», – підсумував Зеленський.

Нагадаємо, нещодавно Зеленський заявив, що, незважаючи на виснажливу рутину керівництва країною у стані війни, він налаштований довести її до кінця за свого президентства.

Раніше президент прокоментував дозвіл США на удари по військових об'єктах у росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: