Смертельна провокація: у ЗСУ повідомили деталі появи російського прапора у селі на Сумщині

Читать на русском
Виявлений на будівлі у Рижівці Сумської області російський прапор був замінований. При цьому саме село повністю контролюється Україною.
Колаж 24 каналу

У селі Рижівка Сумської області вчора на одній із будівель з'явився російський прапор, який був замінований. В цілому ситуацію в селі контролюють Сили оборони. Прапор вдалося розмінувати за допомогою БПЛА.

Про це в ефірі телемарафону розповів речник Генерального штабу Збройних Сил України Андрій Ковальов.

Зеленський розповів про ситуацію на фронті на Сумщині та ХарківщиніПрезидент заявив, що на Сумщині ЗСУ повністю контролюють ситуацію, а на Харківщині Сили оборони готові відповісти на передислокацію ворога.

«Вчора, на одній із будівель у Рижівці (Сумській області – ред.), нібито з'явився російський прапор. Мало того, що там з'явилася ця ганчірка, цей прапор замінували. ЗСУ розуміли, що могла бути смертельна провокація від російських диверсантів. Тому із застосуванням дронів було розміновано цю ганчірку», – повідомив Ковальов.

Він додав, що у селі Рижівка Сумської області ситуація контрольована. Заяви про те, що там нібито є російські війська, не відповідають дійсності.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський сьогодні повідомив, що російський прапор у селі Рижівка на Сумщині знищено. Раніше речник ДПСУ прокоментував можливий наступ російських військ на Сумщину.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: