Глава Луганської ОВА повідомив про збільшення кількості ворожих обстрілів у регіоні

Читать на русском
Окупанти активно переміщують сили та збільшують кількість обстрілів у населених пунктах Луганщини.
фото facebook.com/odalug

За останні три тижні на Луганщині збільшилася кількість обстрілів з боку армії рф, це пов'язано з активним переміщенням сил.

Про це повідомив глава Луганської ОВА Артем Лисогор в ефірі телемарафону.

Росіяни посилили штурми на Луганщині: у 3-й ОШБр озвучили найближчі цілі ворогаВійська рф активізували свої атаки в Луганській області, щоб вийти на адмінкордон з Харківщиною та захопити низку населених пунктів.

«За останні три тижні збільшилась кількість обстрілів. Ворог значно посилив обстріл позицій наших захисників та населені пункти, які знаходяться на лінії зіткнення», – сказав Лисогор.

Він розповів, що зараз у населених пунктах Макіївка, Андріївка, Невське та інших перебувають 46 осіб, минулого тижня вдалося чотирьох евакуювати.

«Люди там ще залишаються, проводяться постійні роботи та забезпечується гуманітарна допомога. Зараз це робити важче, тому що ворог б'є безпосередньо логістичними шляхами», – зазначив він.

Лисогор додав, що на окупованій частині Луганщини особливо нічого не змінюється. Також росіяни примусово забирають квартири в українців, які «не з'явилися на вимогу».

Нагадаємо, днями росіяни посилили штурми на Луганщині, в 3-й ОШБр озвучили найближчі цілі ворога. Також повідомлялося, що на Луганщині загарбники облаштували новий полігон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: