Онлайн-рекрутинг та відеоуроки: у Міноборони анонсували розширення функціоналу «Резерв+»

Читать на русском
У Резерв+ незабаром з'являться нові корисні функції для військовозобов'язаних. Зокрема, буде додано онлайн-рекрутинг та навчання.
Фото: armyinform.com.ua

У додатку «Резерв+» незабаром з'являться нові корисні функції для військовозобов'язаних.

Про це повідомила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко у інтерв'ю NV.

Ухилення від мобілізації та порушення правил військового обліку: як штрафуватимутьНа інфографіці – які штрафи загрожують за порушення правил призову, а також за порушення правил мобілізації.

Вона розповіла, що у додатку з'явиться можливість отримати електронний напрямок на проходження ВЛК, а також буде введено онлайн-рекрутинг.

«Ідея в тому, що людина може подати резюме, отримати відповідь на неї запрошенням або на дзвінок, або фізично в рекрутинговий центр. Людина зможе обрати бригаду, командира, підрозділ. І в застосунку буде відстежуватися статус, чи пройшла людина далі, які наступні кроки. Це буде мобільний асистент або особистий мобільний рекрутер», – заявила Черногоренко.

Крім того, до «Резерв+» планують додати функцію навчання військовій справі.

«Хочемо тут додати всю необхідну інформацію, яка стане в нагоді людині, щоб підготуватися до служби в лавах наших військ. Там будуть відеоуроки, тести, потім сертифікати», – зазначила заступниця міністра.

Вона додала, що цифрова команда Міноборони планує створити у додатку електронну версію ТЦК та СП, «щоб взаємодія громадянина з цими органами у більшості випадків відбувалася виключно за допомогою смартфона».

Нагадаємо, 18 червня в мобільному додатку «Резерв +» з'явилася ще одна функція - виправлення даних онлайн.

Раніше у Міноборони заявили, що представники ТЦК не мають права затримувати громадян та доставляти їх до Територіального центру комплектування для оновлення військово-облікових даних. Там також розповіли, що робити, якщо у ТЦК відмовилися приймати електронний військовий квиток.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: