Напад на колишнього військового у Дніпрі: поліція затримала одного з учасників конфлікту

Читать на русском
Поліція затримала одного із учасників нападу на колишнього військового у Дніпрі. Раніше у цій же справі підозру отримав нардеп Тищенко.
Скріншот з відео

Поліція встановила осіб, які причетні до незаконного позбавлення волі колишнього військового у Дніпрі. Один із активних учасників конфлікту вже затриманий.

Про це повідомляє Нацполіція.

Тищенку повідомили про підозру через скандал у ДніпріНародному депутату Миколі Тищенку повідомили про підозру через скандал із військовослужбовцем у Дніпрі.

20 червня у Дніпрі група чоловіків у балаклавах та камуфляжі без розпізнавальних знаків завдали потерпілому тілесних ушкоджень та одягли наручники.

«Одразу після скоєння злочину поліцейські допитали потерпілого та свідків події. В ході досудового розслідування встановлено, що до вчинення кримінальних правопорушень можуть бути причетні декілька осіб. Їхні особи поліція встановила. Одного із активних учасників подій затримали. Поліцейські провели ряд обшуків за місцями проживання фігурантів, в ході яких вилучили речові докази, в тому числі зброю та одяг», – повідомили правоохоронці.

Нагадаємо, що до цих подій причетний народний депутат Микола Тищенко. Сьогодні Державне бюро розслідувань повідомило йому про підозру, зараз суд обирає нардепу запобіжний захід.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: