У Генштабі назвали два гарячі напрямки від початку доби

Читать на русском
З початку доби ворог виявляє найбільшу активність на Покровському та Лиманському напрямках.
Генштаб ЗСУ

Від початку доби війська рф найбільшу активність виявляють на Покровському та Лиманському напрямках. Всього сьогодні за день було вже близько 50 бойових зіткнень.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ у середу, 26 червня.

Зеленський анонсував «висновки» щодо урядовців, які давно не були поблизу фронтуПрезидент, перебуваючи на Донеччині, заявив, що деякі профільні чиновники не були тут по півроку і більше.

У відомстві розповіли про ситуацію на всіх напрямках.

Так, противник тричі атакував на Харківському напрямку, у районі Вовчанська. Усі ворожі штурми було відбито. Авіація скинула 11 КАБів на позиції ЗСУ біля Липців.

На Куп'янському напрямі триває бій біля Синьківки. Ще дві атаки відбито неподалік Стельмахівки та Берестового. Ворог скинув 12 керованих авіабомб по районах Табаївки та Борової.

На Лиманському напрямку ворог провів дев'ять атак поблизу Греківки, Копанок, Тернів, Торського, Макіївки та Невського. Біля двох останніх ще тривають бойові дії у трьох локаціях.

На Сіверському напрямку росіяни проявляють активність біля Спірного - там точаться два зіткнення. По одному ворожому штурму відбито неподалік Білогорівки та Роздолівки.

На Покровському напрямку російські загарбники 15 разів атакували позиції українських воїнів неподалік Новоолександрівки, Євгенівки, Сокола, Новоселівки Першої, Воздвиженки та Прогресу. Сім атак відбито, решта - триває.

На Курахівському напрямку чотири атаки завершилися для ворога втратами, ще два зіткнення тривають.

Нагадаємо, втрати армії рф наближаються до 540 тисяч осіб. Раніше Олександр Сирський розповів, що допоможе знизити втрати ЗСУ на полі бою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: