«Трансфер» до Молдови за 300 тисяч євро: на кордоні затримали нову групу порушників

Читать на русском
У Чернівецькій області біля кордону затримали групу із 24 чоловіків. Кожен із них заплатив за незаконний виїзд по 12 тисяч євро.
фото ДПСУ

Українські прикордонники затримали групу чоловіків, які намагалися незаконно потрапити до Молдови. Кожен із них заплатив організаторам схеми по 12 тисяч євро.

Про це повідомили у пресслужбі ДПСУ.

Ухилення від мобілізації та порушення правил військового обліку: як штрафуватимутьНа інфографіці – які штрафи загрожують за порушення правил призову, а також за порушення правил мобілізації.

Повідомляється, що так звані перевізники кілька днів збирали в одному із населених пунктів своїх «клієнтів», щоб усіх одразу переправити за кордон.

У певний час група завантажилася в авто та вирушила до точки висадки на ділянці відділу прикордонної служби «Кельменці» Чернівецького загону. Далі чоловіки планували пішки потрапити до Молдови поза пунктами пропуску.

Проте 24 порушників затримали прикордонники. Ними виявилися мешканці Київської, Тернопільської, Івано-Франківської, Рівненської, Чернігівської, Вінницької, Запорізької, Хмельницької, Дніпропетровської, Чернівецької та Львівської областей.

Кожен із них заплатив за незаконний виїзд по 12 тисяч євро.

Щодо затриманих правоохоронці склали адмінпротоколи. Наразі встановлюється місце знаходження головних організаторів «трансферу».

Нагадаємо, днями на Одещині біля кордону затримали «кортеж» з рекордною кількістю порушників. Також біля Тиси прикордонники спіймали нових порушників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: