Апеляційна палата залишила під домашній арештом депутата райради на Одещині

Читать на русском
Апеляційна інстанція не побачила підстав для зміни рішення, яким продовжили строк домашнього арешту для фігуранта.
фото: prawwwda.com

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила під нічним домашнім арештом депутата Білгород-Дністровської районної ради Одеської області Анатолія Хмільківського. Його підозрюють у підбуренні бізнесмена до хабарництва.

Таке рішення 21 червня ухвалила АП ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

Як відомо, антикорупційний суд продовжив до 13 серпня строк тримання Хмільківського під нічним домашніім арештом. Його захисник подав скаргу на це рішення.

«Апеляційну скаргу захисника підозрюваного (Хмільківського – ред.) залишити без задоволення. Ухвалу слідчого судді Вищого антикорупційного суду від 13 червня 2024 року про продовження строку тримання (Хмільківського – ред.) під домашнім арештом у кримінальному провадженні залишити без змін», – ідеться в рішенні.

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру депутату Білгород-Дністровської райради. За версією слідства, підозрюваний схилив місцевого підприємця до надання 450 тисяч доларів депутатам і голові селищної ради Одеського району, аби отримати землю в оренду з правом приватизації під забудову. Депутата райради було викрито одразу після одержання ним першої частини обумовлених коштів, а саме 10 000 доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: