Росія щомісяця вербує десятки тисяч нових бійців – The New York Times

Читать на русском
Росія щомісяця вербує від 25 тисяч до 30 тисяч нових солдатів. При цьому травень став особливо смертоносним для російської армії.
glavcom.ua

Росія щомісяця вербує від 25 тисяч до 30 тисяч нових солдатів. При цьому травень став особливо смертоносним для російської армії.

Про це пише The New York Times.

У матеріалі йдеться, що травень став особливо смертоносним для російської армії в Україні. За даними американських, британських та інших західних розвідувальних агенцій, щодня було поранено або вбито в середньому понад 1000 загарбників.

Та попри втрати, росія набирає від 25 000 до 30 000 нових солдатів щомісяця Завдяки цьому рф має змогу посилати хвилю за хвилею військ на українську оборону.

«Інколи такий підхід виявився ефективним, приносячи російській армії перемоги в Авдіївці та Бахмуті на сході України. Водночас під час останнього наступу на Харківщину така тактика – не забезпечила значних успіхів», – наголошують аналітики.

Раніше Bloomberg, посилаючись на заяви європейських чиновників, знайомих із ситуацією, писав, що російська влада змусила тисячі мігрантів та іноземних студентів вступити до окупаційної армії та воювати проти України.

Також у березні стало відомо, що росія завербувала на війну проти України близько двох тисяч непальців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: