«Прийняли дуже важливі рішення»: Зеленський провів чергове засідання Ставки

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський у четвер, 4 липня, провів засідання Ставки верховного головнокомандувача.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський у четвер, 4 липня, провів засідання Ставки верховного головнокомандувача.

Про це він розповів у вечірньому зверненні до нації.

Саміт миру, F-16, енергетика: топ обіцянок Зеленського за останній місяцьЗеленський обіцяв зокрема розширювати співпрацю з Африкою, організувати другий Саміт миру, прискорити постачання F-16.

Під час засідання військово-політичне керівництво країни обговорило, серед іншого, виробництво та застосування дронів та РЕБ.

«Заслухали командувача Сухаревського, віце-премʼєр-міністра Федорова, міністра стратегічних галузей Камишіна, командувача Повітряних сил Олещука – прийняли дуже важливі рішення. Час покаже ці рішення на фронті», – заявив президент.

Учасники Ставки також заслухали доповідь міністра оборони Умєрова про підсумки візиту до США та реалізацію «тих оборонних пакетів, які вже оголошені, але ще не поставлені в Україну».

Крім того, на засіданні виступив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський – він доповів про ситуацію на основних напрямках фронту.

«Найбільше боїв на Покровському напрямку, на нашій Донеччині, але кожен напрямок зараз зміцнюємо, від Харківщини до південних», – констатував Зеленський.

Нагадаємо, напередодні президент повідомив, що у лавах Збройних сил України є 14 бригад, готових до контрнаступу, але неукомплектованих зброєю.

Раніше Зеленський заявив, що план щодо необхідної кількості мобілізованих формує керівництво Збройних сил України і станом на сьогоднішній день воно йде за цим планом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: