ГУР про удар по Тамбовському пороховому заводу: з військовими об'єктами рф часто щось трапляється

Читать на русском
Представник ГУР Андрій Юсов заявив, що долю порохового заводу може повторити будь-який військовий об'єкт рф, який використовується у війні.
Колаж 24 каналу

Ураження військових об'єктів на території росії, зокрема порохових заводів, це прямий наслідок геноцидної путінської війни проти України.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону 5 липня, коментуючи удар по Тамбовському пороховому заводу.

Лише військові цілі: які об'єкти російського ОПК атакували дрониЯкі підприємства російського оборонно-промислового комплексу атакували дрони під час війни – на інфографіці.

«Військові об'єкти, військові підприємства держави-агресора – з ними щось трапляється. Особливо коли йдеться про пороховий завод, небезпечне виробництво. Все те, що використовується ворогом у геноцидній війні проти України, закономірно піддається ось такому певному впливу», – сказав він.

Юсов додав, що ГУР не буде підтверджувати або спростовувати свою причетність до таких атак.

«Це пряма відповідальність країни-агресора, путінського режиму за війну проти України. І далі точно буде», – зазначив Юсов.

Нагадаємо, 4 липня дрони атакували пороховий завод у російському Тамбові. У мережі були опубліковані фото та відео, де видно детонацію та загоряння на території заводу. У червні 2023 року в Тамбові стався вибух на пороховому заводі. Тоді повідомлялося про загиблих.

Раніше Юсов прокоментував удар по Оскольському комбінату в рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: