Потужний удар по ВПК: Юсов прокоментував зупинку Оскольського комбінату в рф

Читать на русском
Оскольський електрометалургійний комбінат імені Угарова був дуже важливим для російського ВПК. Основними замовниками заводу останнім часом були воєнні виробництва.
фото РБК-Україна

Після спільної операції ГУР та СЗР Оскольський електрометалургійний комбінат імені Угарова в росії зупинено на найближчі місяці. Запустити його роботу буде дуже непросто.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону у п'ятницю, 5 липня.

Лише військові цілі: які об'єкти російського ОПК атакували дрониЯкі підприємства російського оборонно-промислового комплексу атакували дрони під час війни – на інфографіці.

За його словами, Оскольський електрометалургійний комбінат імені Угарова є одним із ключових для російського ВПК підприємством. Основними замовниками заводу останнім часом є військові виробництва, виробники автотехніки, бронетехніки та все те, що використовує, зокрема, метал.

«Єдине металургійне підприємство повного циклу в росії зупинено і на найближчі місяці відновлення роботи в повному обсязі буде там проблематично. Це означає ускладнення та зрив виконання замовлень. Відповідно ланцюгів постачання. Це наслідок воєнних злочинів проти України», – сказав Юсов.

Нагадаємо, цього тижня стало відомо, що в результаті спільної операції ГУР та СЗР після удару дронів зупинився Оскольський електрометалургійний комбінат імені Угарова у Воронезькій області рф.

Також повідомлялося, що українські розвідники вдарили по Тамбовському пороховому заводу в рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: