«Мирна» місія: Орбан прибув до Китаю

Читать на русском
Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, після візитів до Києва та москви, прилетів до Китаю в рамках своєї мирної місії.
Фото: Віктор Орбан

Після візитів до України та рф прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан прилетів до Китаю. Літак посадовця приземлився у Пекіні. Глава угорського уряду заявив, що відвідав Китай зі своєю «мирною» місією.

Про це йдеться на сторінці Обрана в соцмережі Х.

Порівнював із Афганістаном і не бачить переможцем: що прем'єр Угорщини Орбан говорив про УкраїнуМайже кожне висловлювання угорських політиків про Україну та війну провокує скандал. На інфографіці – найрезонансніші заяви Віктора Орбана.

На сторінці угорського прем'єр-міністра оприлюднили світлину після його приземлення в аеропорту китайської столиці.

«Мирна місія 3.0. Пекін» - йдеться в описі до фото

Швидше за все, малося на увазі про продовження «мирної» ініціативи Орбана щодо завершення війни рф проти України, стосовно якої він того тижня спілкувався з українським президентом у Києві та російським диктатором у москві.

Нагадаємо, нещодавно прем'єр-міністр Віктор Орбан приїхав до москви, щоб обговорити з володимиром путіним три питання, пов'язані з війною росії проти України. За словами Орбана, його цікавила думка путіна щодо мирних ініціатив, які є на даний момент.

Інститут вивчення війни вважає, що Віктор Орбан прагне переключити увагу Заходу на можливі мирні переговори, щоб підірвати європейську підтримку України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: