Кличко розповів, скільки дітей з «Охматдиту» перевели до інших лікарень

Читать на русском
Бригадами швидкої допомоги з лікарні Охматдит були переведені  в інші медичні заклади 94 дитини.
фото МВС

Після масованої ракетної атаки росіян на лікарню «Охматдиту» понад 90 дітей довелося екстрено перевести до інших лікарень Києва.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко зранку 9 липня у Telegram.

Що відомо про дитячу лікарню «Охматдит», пошкоджену російським ракетним ударомНа інфографіці – що відомо про дитячу лікарню Охматдит, пошкоджену російським ракетним ударом.

«Бригадами швидкої допомоги з лікарні Охматдит було переведено до інших медичних закладів 94 дитини. Із них 8 – постраждалих», – написав він.

Кличко також розповів, що у стаціонарах комунальних медустанов на сьогоднішній ранок перебувають 57 осіб (усі дорослі). П'ять із них – у важкому стані.

«За даними судмедекспертизи, загиблих внаслідок вчорашньої атаки ворога – 26 людей. У тому числі троє дітей», – додав він.

Зазначимо, за даними ДСНС, у Києві через вчорашні ракетні удари постраждали 117 людей. Також рятувальники повідомляли про 27 загиблих.

Вранці 8 липня росія під час атаки на Україну вдарила по дитячій лікарні «Охматдит» у Шевченківському районі Києва. Зруйновано два поверхи токсикологічного корпусу лікарні, розбір завалів завершили вранці 9 липня.

Сьогодні, 9 липня, Рада безпеки ООН збереться, щоб обговорити цей воєнний злочин росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: