Удар по Києву: у КМДА не виключають, що під завалами ще можуть бути люди

Читать на русском
На місці завалів лікарні Охматдит та у Шевченківському районі рятувальники ще розбирають завали, під ними можуть бути люди.
фото ДСНС

У Києві після масованої атаки росії ще продовжують розбирати завали на двох місцях прильотів. Поки що не можна точно сказати, що людей під ними немає.

Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник у ефірі Радіо Свобода.

Що відомо про дитячу лікарню «Охматдит», пошкоджену російським ракетним ударомНа інфографіці – що відомо про дитячу лікарню Охматдит, пошкоджену російським ракетним ударом.

Він нагадав, що після удару рф по столиці, рятувально-пошукові роботи продовжують на двох локаціях – «Охматдиті» та будинку в Шевченківському районі.

«Станом на зараз такого розуміння (щодо того, що людей під завалами немає – ред.) немає. Ми зможемо точно відповісти на це питання після того, як завершимо пошуково-рятувальні роботи на двох об'єктах», – сказав Поворозник.

На уточнювальне запитання, чи ще можуть бути люди під завалами, він відповів: «Можливо, так».

Нагадаємо, у Києві через вчорашні ракетні удари постраждали 117 людей. Кількість загиблих становить 27 осіб. Серед них - троє дітей.

На ранок 9 липня в результаті вчорашньої масованої ракетної атаки рф загинули 38 людей, серед них четверо дітей. Ще 190 людей отримали поранення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: