УЗ запускає жіночі купе ще на чотирьох маршрутах

Читать на русском
Укрзалізниця з 1 серпня розширює послугу жіночих купе на чотири нові рейси далекого сполучення. Квитки будуть доступні вже з 13 липня.
Фото: grad.ua

Укрзалізниця з 1 серпня розширює послугу жіночих купе на чотири нові рейси далекого сполучення.

Про це повідомила пресслужба УЗ у Telegram.

Комфортні подорожі: в яких країнах є окремі вагони чи купе для жінокВ Україні розгорілася суперечка щодо необхідності створити окремі вагони для жінок у поїздах. Світова практика – на інфографіці.

Так, жіночі купе будуть доступні в поїздах:

  • ⁠№ 1/2 Харків - Івано-Франківськ;
  • №5/6 Запоріжжя - Ясіня;
  • ⁠№ 43/44 Черкаси – Івано-Франківськ;
  • ⁠№ 95/96 Київ - Рахів.

Квитки на вищезгадані рейси будуть доступні у додатку УЗ вже з суботи, 13 липня.

«Жіночі купе сьогодні мають рекордний рівень задоволеності пасажирів – 88%. Тож ми внесли необхідні програмні доопрацювання, щоб розширити кількість рейсів із жіночими купе до 12. На піку літнього сезону перевезень ми обрали ще 4 напрямки з довгим часом курсування, що є популярними саме для відпочинку мам із дітьми наймолодшого віку», – заявив голова правління Укрзалізниці Євген Лященко.

Там також нагадали, що квитки до жіночих купе за вартістю ніяк не відрізняються від інших купе аналогічного типу на конкретному рейсі. Посадка у відповідні вагони доступна жінкам та дітям, яким не виповнилося 6 років.

Нещодавно в УЗ розповіли, на яких напрямках потяги обладнані кондиціонерами. Також повідомлялося, що Укрзалізниця призначила додаткові поїзди на пікові дати.

«Слово і діло» пропонує подивитися, скільки пасажирів перевозить УЗ та які збитки чи прибуток отримує від діяльності загалом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: