Окупанти обстріляли Куп’янський район Харківщини, поранено цивільну

Читать на русском
У результаті ворожих ударів по Куп'янську-Вузловому поранення отримала 39-річна жінка. Також від обстрілу загорілось приміщення відділення Нової пошти.
Ілюстративнефото: ХОДА

Сьогодні, 13 липня, окупанти обстріляли населені пункти Куп’янського району Харківщини, поранена 39-річна жінка. Також війська країни-агресора вдарили по відділенню «Нової пошти».

Про це пресслужба Харківської ОВА повідомляє у Telegram.

«У результаті ворожих ударів по Куп'янську-Вузловому поранення склом зазнала 39-річна жінка. Їй була надана медична допомога на місці», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що при цьому близько 12:00 унаслідок обстрілу загорілось приміщення відділення «Нової пошти» у селищі Куп'янськ-Вузловий. За попередніми даними, постраждалих немає.

В ОВА додали, що об 11:45 під ворожим обстрілом опинилось село Пристін. Інформація про постраждалих внаслідок цьєї атаки не надходила.

Нагадаємо, війська країни-агресора влучили двома авіабомбами УМПБ Д-30СН по зупинці громадського транспорту та адмінбудівлі у Мирнограді Донецької області. Внаслідок російської атаки троє людей загинуло, а ще 9 отримали поранення.

Також російські окупаційні війська двічі атакували енергетиків у Донецькій області сьогодні, 12 липня. Троє працівників поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: