Група демократів публічно закликала Байдена припинити участь в президентських перегонах – NYT

Читать на русском
Група з 19 демократів Палати представників США публічно закликала Джо Байдена припинити участь в перегонах за посаду президента.
Getty Image

Група з 19 демократів Палати представників США публічно закликала Джо Байдена припинити участь в перегонах за посаду президента.

Про це пише The New York Times.

Потенційна заміна Байдена: кого з демократів називають можливим кандидатомВибори президента США Хто є можливим кандидатом від демократичної партії, крім Джо Байдена – на нашій інфографіці.

Відомо, що 19 конгресменів-демократів з 213 у Палаті представників та один сенатор-демократ виступили із закликом до президента Байдена вийти з перегонів.

Член Палати від Каліфорнії Майк Левін сказав, що настав час для президента передати естафету. Водночас сенатор від штату Вермонт Пітер Велч прямо закликав Байдена зняти свою кандидатуру «заради блага країни».

Раніше ми повідомляли, що дедалі більше демократів хочуть, щоб він вийшов із передвиборчих перегонів після провальних дебатів із Дональдом Трампом.

Сам Байден каже, що не зніматиме свою кандидатуру.

Тим часом пресконференцію президента США після невдалих дебатів переглянули понад 23 мільйони людей. Це більше, ніж аудиторія церемонії вручення премії «Оскар» цього року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: