Ізраїльські військові ліквідували одного з ватажків ХАМАС

Читать на русском
Армія Iзраїлю ліквідувала одного з військових ватажків ХАМАСу. Командир батальйону Убада Абу Хайн був убитий під час нещодавнього авіаудару.
Фото: Israel Defense Forces

Ізраїльські військові повідомили про знищення одного з ватажків ХАМАСу. Заступник командира батальйону Шеджайя ХАМАСу був убитий під час нещодавнього авіаудару в місті Газа.

Про це повідомляє The Times of Israel.

За даними ЦАХАЛу, Айман Швейда брав участь у наступі 7 жовтня і під час війни здійснив численні напади на війська в Газі. Разом зі Швейдою під час удару загинув один із ротних командирів батальйону Шеджайя, Убада Абу Хайн.

«Абу Хайн був ветераном і видатним командиром батальйону Шеджайя, який брав значну участь у боях», – повідомляють у ЦАХАЛ.

Повідомляють, що 98-а дивізія нещодавно завершила двотижневий рейд у Шеджайя, під час якого війська вбили понад 150 терористів і зруйнували вісім тунелів, повідомили в ЦАХАЛ.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялось, що ЦАХАЛ (Армія оборони Iзраїлю) завдає ударів по об'єктах ХАМАС в центральній частині сектора Газа. Жителі південного міста Сдерот повідомляли, що чули гучні вибухи внаслідок атак.

А 7 липня щонайменше 16 людей загинули в результаті ізраїльського авіаудару по школі в секторі Газа, ще десятки отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: