Удар по вокзалу у селищі Буди під Харковом: Терехов розповів подробиці

Читать на русском
У селищі Буди кількість травмованих зросла до 25 людей, серед них 14-річна дівчинка та 9-річний хлопчик. Загинули поліцейський та ратувальник.
фото прокуратура

Внаслідок удару двома ракетами Іскандер по селищу Буди під Харковом постраждали 25 людей. Загиблих двоє, ними виявились поліцейський та рятувальник, вони потрапили під повторний удар росіян.

Про це заявив мер Харкова Ігор Терехов в ефірі телемарафону 14 липня.

Атака на селище Буди: зросла кількість загиблих та пораненихУ селищі Буди внаслідок атаки 13 липня загинули двоє людей та 22 постраждалих. Поранення, зокрема, отримали 5 залізничників.

«Вчора був потужний обстріл. То була залізнична станція біля Харкова. Дуже жахливі події. Загинуло двоє людей, серед яких - поліцейський та керівник ДСНС Харківського району. Це дуже жахливо, тому що приїхали рятувальники, приїхали поліцейські рятувати людей і так цинічно повторний обстріл призвів до жертв», – сказав він.

За даними мера, на сьогодні 25 людей отримали поранення різного ступеня важкості. Серед них двоє дітей – хлопчик та дівчинка, яка досі перебувають в лікарні.

На розклад електротранспорту атака не вплинула, додав Терехов.

Загинули начальник Харківського районного управління ГУ ДСНС у Харківській області Артем Костир та поліцейський сектор реагування патрульної поліції Харківського районного управління поліції, старший сержант поліції Олексій Кощей.

Нагадаємо, про удар по селищу Буди повідомлялося вчора, було відомо про 22 постраждалих. Також повідомлялося, що росіяни вдарили по об'єктам УЗ на Харківщині.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: