ХАМАС заявив про вихід із перемовин про перемир'я з Ізраїлем

Читать на русском
Політичний лідер угруповання ХАМАС  Ісмаїл Ханія повідомив міжнародним посередникам про рішення припинити переговори з Ізраїлем.
CHRIS MCGRATH

Політичний лідер угруповання Ісмаїл Ханія повідомив міжнародним посередникам про рішення припинити переговори з Ізраїлем.

Про це пише The Times of Israel.

Високопоставлений представник ХАМАС заявив, що палестинське терористичне угрупування виходить з переговорів про перемир'я і звільнення заручників у війні в Газі.

За його словами, таке рішення прийняли через масові вбивства цивільних з боку Ізраїлю, а також «несерйозне ставлення Ізраїлю до переговорів, політику зволікання і перешкоджання».

«Ця заява ХАМАС може свідчити про наростання напруги в конфлікті та про те, що шанси на мирне врегулювання зменшуються», – додають у виданні.

Нагадаємо, у суботу, 13 липня, Ізраїль намагався ліквідувати одного з керівників угруповання ХАМАС Мухаммеда Дейфа та його заступника Рафаа Саламе. Ця атака була визнана однією з найбільш смертоносних у війні. Міністерство охорони здоров'я Гази повідомило про 90 загиблих і щонайменше 300 поранених. Журналісти Associated Press нарахували понад 40 тіл у переповненій лікарні Нассера поблизу.

Також ізраїльські військові повідомили про знищення одного з ватажків ХАМАСу. Заступник командира батальйону Шеджайя ХАМАСу був убитий під час нещодавнього авіаудару в місті Газа.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: