У Міноборони розповіли про тестування послуги «єБронювання»

Читать на русском
В Україні підприємства та компанії скоро зможуть повноцінно користуватись онлайн-бронюванням своїх співробітників.
Getty Images

Міноборони спільно з Мінцифри, Мінекономіки та Пенсійним фондом працюють над створенням послуги бронювання, яка стане доступною для підприємств уже найближчим часом. Наразі її тестують.

Про це повідомила заступник міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Катерина Черногоренко в ефірі телемарафону 16 липня.

Бронювання працівників від мобілізації: як це працюєНа інфографіці – як працює бронювання від мобілізації працівників критично важливих підприємств.

«Ми працюємо разом з нашими партнерами – з Міністерством цифрової трансформації, з Міністерством економіки та Пенсійним фондом України над онлайн-бронюванням, над єБронюванням», – розповіла урядовиця.

За її словами, планується запускати повноцінну послугу. Наразі вона тестується, зокрема, вже є кілька сотень успішних бронювань.

«Ми дуже скоро зможемо запустити повноцінно цю послугу також для наших підприємств, компаній, щоб можна було не витрачати час на черзі, а робити те, що маємо робити підприємства – зміцнювати наш ВВП», – додала Черногоренко.

Нагадаємо, до «Резерв+» додали статус бронювання від мобілізації. Також повідомлялося, що українські виробники дронів мають проблеми з бронюванням своїх фахівців. Тим часом, Кабмін забронював від мобілізації всіх співробітників 133 громадських організацій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: