Після розмови з Зеленським Трамп заявив, що хоче посадити Україну і рф за стіл перемовин

Читать на русском
Колишній президент США Дональд Трамп після розмови з президентом Володимиром Зеленським заявив, що хоче принести мир у світ, посадивши Україну і росію за стіл перемовин.
Getty Image

Колишній президент США Дональд Трамп після розмови з президентом Володимиром Зеленським заявив, що хоче принести мир у світ, посадивши Україну і росію за стіл перемовин.

Про це він написав у своїй соцмережі TruthSocial.

«Закінчу війну за 24 години»: що Дональд Трамп говорив про повномасштабне вторгнення рф в УкраїнуДональд Трамп завжди неоднозначно висловлювався про війну в Україні та відносини з росією. Що він говорив про повномасштабне вторгнення – на інфографіці.

Трамп назвав розмову з президентом України «дуже хорошою». При цьому заявив, що ставши президентом Сполучених Штатів, він принесе у світ мир і закінчить війну.

«Ціную, що президент Зеленський сконтактував зі мною, оскільки як, як наступний президент Сполучених Штатів, принесу у світ мир і закінчу війну, яка забрала стільки життів і зруйнувала долі стількох невинних родин. Обидві сторони зможуть зустрітися і домовитися про угоду, яка припинить бойові дії і прокладе шлях до процвітання», – написав Трамп.

Нагадаємо, під час телефонної розмови Зеленський та Трамп домовились обговорити під час особистої зустрічі, які саме кроки можуть зробити мир чесним і справді тривалим.

Раніше Зеленський говорив, що готовий зустрітися з Трампом, щоб почути його мирний план щодо України.

Він також заявляв, що намір Трампа завершити війну завдяки поступкам можуть бути небезпечним не лише для України, а й для позиції США у світі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: