Зеленський провів телефонну розмову з Трампом

Читать на русском
Зеленський i Трамп домовились обговорити під час особистої зустрічі, які саме кроки можуть зробити мир чесним і справді тривалим.
Фото: Getty Images

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з кандидатом у президенти США від Республіканської партії Дональдом Трампом.

Про це глава української держави повідомив у Телеграм.

Зеленський про можливе президентство Трампа: я цього не боюсяУкраїна готова будувати відносини з експрезидентом США Дональдом Трампом у разі його приходу до влади за підсумками осінніх виборів.

«Говорив із Дональдом Трампом. Привітав його з номінацією від Республіканської партії та засудив жахливий замах у Пенсильванії. Побажав сил та абсолютної безпеки надалі. Я відзначив життєву важливість двопартійної та двопалатної американської підтримки для захисту свободи й незалежності нашої держави», – йдеться у повідомленні.

Крім того, Зеленський нагадав, що Україна завжди буде вдячною США за допомогу в зміцненні можливості протистояти російському терору, адже удари по наших містах і селах тривають щодня.

Зеленський та Трамп домовились обговорити під час особистої зустрічі, які саме кроки можуть зробити мир чесним і справді тривалим.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що президент України Володимир Зеленський та кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп запланували телефонну розмову на п'ятницю.

Також нещодавно Зеленський заявляв, що готовий зустрітися з Трампом, щоб почути його мирний план щодо України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: