Правоохоронці затримали мера Білгород-Дністровського, який займався рекетом на Одещині

Читать на русском
В Одеській області викрили злочинне угруповання, яке намагалося заволодіти базою відпочинку на Чорноморському узбережжі.
ssu.gov.ua

В Одеській області викрили злочинне угруповання, яке намагалося заволодіти базою відпочинку на Чорноморському узбережжі.

Про це повідомляє пресцентр СБУ.

Відомо, що учасники групи силою змусили власницю рекреаційного об’єкта відмовитися від 50% корпоративних прав на нього. Після цього вони призначили на базу відпочинку свого директора, який почав шукати покупців на даний комплекс.

Коли покупці знайшлися, зловмисники збиралися відібрати у власниці решту 50% корпоративних прав. Щоб реалізувати задумане, мер залучив знайомого адвоката, а також підконтрольних реєстраторів та нотаріусів.

Сьогодні стало відомо, що правоохоронці затримали мера під час одержання 30 тис. доларів завдатку від покупців. На підставі отриманих доказів затриманому повідомили про підозру. Зловмисникам загрожує до 12 років тюрми з конфіскацією майна.

За даними низки ЗМІ, мова йде про мера Білгорода-Дністровського Віталія Граждана.

Нагадаємо, СБУ викрила на корупції виконувача обов'язків заступника начальника Головного управління Державної податкової служби у Києві.

Також писали, що СБУ та Офіс Генпрокурора ліквідували масштабну корупційну схему в Центральному апараті Державної митної служби. На систематичному вимаганні та одержанні хабаря затримали керівника Департаменту відомчої безпеки та контролю Держмитслужби і його заступника, а також заступника начальника регіональної митниці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: