Зеленський відреагував на рішення Байдена покинути президентські вибори

Читать на русском
Володимир Зеленський прокоментував рішення Байдена вийти з передвиборчих перегонів та подякував за підтримку України.
Фото: Reuters

Президент України Володимир Зеленський прокоментував рішення Джо Байдена щодо виходу з президентських перегонів та подякував йому за непохитну підтримку України.

Про це Зеленський написав на своїй сторінці в Х.

Потенційна заміна Байдена: кого з демократів називають можливим кандидатомВибори президента США Хто є можливим кандидатом від демократичної партії, крім Джо Байдена – на нашій інфографіці.

«Україна вдячна президенту Байдену за його непохитну підтримку боротьби України за свободу, яка, разом із сильною двопартійною підтримкою в Сполучених Штатах, була і продовжує бути критично важливою», – написав президент.

За його словами, за останні роки було прийнято багато важливих рішень, і вони запам’ятаються як сміливі кроки президента Байдена у відповідь на складні часи.

«Ми завжди будемо вдячні президенту Байдену за лідерство. Він підтримував нашу країну в найдраматичніший момент в історії, допоміг нам запобігти путіну окупувати нашу країну і продовжував підтримувати нас протягом цієї жахливої ​​війни», – йдеться у пості.

Зеленський додав, що нинішня ситуація в Україні та всій Європі є не менш складною, і «ми щиро сподіваємося, що продовження сильного лідерства Америки не дасть російському злу досягти успіху або змусити свою агресію окупитися».

Нагадаємо, вчора, 21 липня, президент США Джо Байден вирішив зняти свою кандидатуру з майбутніх президентських виборів. Пізніше Байден написав, що підтримує свою віцепрезидентку Камалу Гарріс в якості єдиного кандидата від Демократичної партії.

Також кандидат у президенти США Дональд Трамп відреагував на заяву Джо Байдена про вихід з передвиборчих перегонів, назвавши його найгіршим президентом за всю історію країни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: