У Білому домі відповіли, чи піде Байден у відставку достроково

Читать на русском
Чинний президент США Джо Байден не збирається йти у відставку.  Зараз він буде займатись зниженням витрат, створенням робочих місць і захистом соціального забезпечення.
Фото: EPA/ТАСС

Діючий президент Сполучених Штатів Джо Байден, який оголосив, що не буде брати участь у виборах президента, не збирається йти у відставку до закінчення повноважень.

Про це в інтерв'ю CNN заявив речник Білого дому.

Потенційна заміна Байдена: кого з демократів називають можливим кандидатомВибори президента США Хто є можливим кандидатом від демократичної партії, крім Джо Байдена – на нашій інфографіці.

«Президент Байден успадкував від свого попередника економіку в стані вільного падіння, стрімке зростання насильницьких злочинів і альянси, що розвалюються. Він змінив ситуацію, забезпечивши найвище економічне зростання у світі та найнижчий рівень насильницьких злочинів майже за 50 років, а також збільшивши НАТО як ніколи раніше», - заявив представник Білого дому Ендрю Бейтс.

Також джерело заявляє, що Байден з нетерпінням чекає на закінчення свого президентського терміну та досягнення нових історичних результатів для американського народу.

Крім того, він повідомив, що зараз президент Байден буде займатись зниженням витрат, створенням робочих місць і захистом соціального забезпечення.

Нагадаємо, сьогодні, 21 липня, президент США Джо Байден вирішив зняти свою кандидатуру з майбутніх президентських виборів. Пізніше Байден написав, що підтримує свою віцепрезидентку Камалу Гарріс в якості єдиного кандидата від Демократичної партії.

Також кандидат у президенти США Дональд Трамп відреагував на заяву Джо Байдена про вихід з передвиборчих перегонів, назвавши його найгіршим президентом за всю історію країни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: